Şaban Uzun - Okul Müdürü-Başöğretmen

10/10/1972 Burdur ili Gölhisar ilçesi  doğumludur. İlkokulu Yeşildere Köyü İlkokulu´nda,lise öğrenimini Gölhisar İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.Üniversite eğitimini  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra 1996 yılında Gaziantep İli Şahinbey ilçesi Mehlika Alevli İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atanmıştır.Mehlika Alevli İlkokulunda 7 yıl öğretmenlik,3 yıl müdür yardımcılığı ve 8 yıl müdür başyardımcılığı yaptıktan sonra Şahinbey İstiklal İlköğretim Okulu´na müdür başyardımcısı olarak atanmıştır.Oradaki 5 yıllık müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevinden sonra 29 Ağustos 2018 tarihinde Fehmi Kasapoğlu İlkokulu´na müdür olarak atanmıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

(342) 225 0081 Eposta